Facials

Facials

Facial Beauty & Go
Heeft u niet veel tijd, maar toch de huid verzorgen? Dan is Beauty & Go een passende behandeling.
€ 45,-
Facial Stress Release
Voelt u zich moe, uitgeput of erg gespannen? Deze behandeling geeft een gevoel even weg te zijn. Spanningen vloeien weg tijdens deze heerlijke behandeling.
€ 65,-
Facial Basic & More
In deze complete behandeling gaan we voor huidverbetering met als afsluiting een heerlijke massage voor een vleugje ontspanning.
€ 70,-
Facial Skin Improvement
Wilt u graag af van gesprongen haarvaatjes of is acne een probleem? Misschien wilt u de fijne lijntjes verminderen of juist van een droge en gevoelige huid af? Dit is dan een ideale behandeling om de huid zichtbaar te verbeteren en te onderhouden!
€ 79,-
Teenage (tot 20 jaar)
Reinigen, peeling, verwijderen onzuiverheden, zuiverend masker deze behandeling wordt gegeven in kuurverband. Alleen in combinatie van 10 rittenkaart.
€ 35,-
Seasonal Treatment
Elk seizoen veranderd de natuur, dus ook onze huid. Door een behandeling hier op aan te passen werken we met de cyclus mee. In deze holistische behandeling komt er meer aan bod dan alleen uw gezichtshuid. Uw huid zal u dankbaar zijn!
vanaf € 65,-
Shia & Silk Treatment
Een heerlijk complete & onstpannende facial. De combinatie etherische olieën & shiazaad komen steeds terug. Te beginnen met een voetenbad en eindigen met een smoothie. Compleet & Zalig genieten!
€ 85,-
Verwen MAMA
Deze behandeling is special ontwikkeld voor de zwangere vrouw. Maar ook wanneer het lastig is om op de buik te liggen is deze behandeling een uitkomst. U neemt plaats op een warmwater kussen, de tempratuur is tussen de 37-40 graden. Tijdens deze behandeling ontvangt u een mini Pedicure en Facial en wordt het gehele lichaam gemasseerd, met de nadruk op de onderrug. Een complete behandeling van top tot teen! Deze behandeling geeft een geweldige ontspanning en kan tot het einde van de zwangerschap gegeven worden.
€ 99,-
Aromabrasie®
Deze behandeling is een 100% natuurlijk alternatief voor een microdermabrasie behandeling. Aromabrasie® is een dieptepeeling die de hoornlaag van de huid verdund. Deze behandeling wordt gecombineerd met een regenererende behandeling met o.a. bindweefselmassage en cupping massage. Dit geeft de huid een verbluffend resultaat. In deze TOP behandeling krijgt u het beste van S.P.A. Aromatherapie. Uiteraard sluiten we de behandeling af met een ontspannende massage.
€ 110,-
Healthy Aging Bootcamp (kuur van 6 behandelingen)
Wilt u echt af van fijne lijntjes en/of verslapte kaaklijn? Overweegt u een Facelift maar liever geen operatie? Een gladde huid maar geen fillers of botox? Dan is dit de ideale kuur om de huid zichtbaar te verbeteren. In deze behandelingen zit o.a. de speciale granen peeling met Aromabrasie® die de huid mooi laat doorbloeden en de dode huidcellen verwijderd. Collageen stimulerende massage zal de huid een prachtige energie geven en de huid mooi verstevigen. Deze 6 behandelingen verspreid over een aantal weken zorgen voor een gladde, stevige & stralende huid!
€ 456,-

Tijdens bovenstaande behandelingen worden uw wenkbrauwen in model gebracht! (m.u.v Teenage behandelingen)